Omgeving

Dankzij de centrale ligging van Tisza Lodge zijn er tal van daguitstappen mogelijk, de volledige lijst kunnen gasten inkijken bij aankomst. Ook de lijst van authentieke restaurantjes met menukaarten ligt klaar voor onze gasten.

Berekfürdő
Szolnok
Wijnglazen Kopie
Eger
Debrecen
Poesta ötös Hortobagy
Eger Dobo tér

Abádszalók

Met een aantal authentieke restaurantjes en de Attila baai, recreatiedomein met watersportmogelijkheden en attracties .

Tiszafüred

Het centrum van het meer. Slenter op donderdag– of zaterdagmorgen over de markt. Bezoek het pottenbakkers museum, het thermaal bad en het gezellige strand.

Hortobágy

Nationaal Park, de beroemde Hongaarse Poesta, een prachtig natuurgebied van 800 km2 dat behoort tot het UNESCO Werelderfgoed.

Berekfürdő

Thermaal- en openluchtbad, zowel in de zomer als in de winter kunnen de gasten genieten van de werking van deze schat “het goud van de Kiskunság”, of ze nu naar genezing of gewoon verkwikking verlangen.

Eger

Ons favoriete stadje met talrijke bezienswaardigheden en aangename autovrije winkelstraatjes.  Wijnliefhebbers trekken naar het “Szépasszony Völgy” (Schone Vrouwendal) buiten de stad, voor een proefsessie in de tientallen proeflokalen.

Debrecen

Is het wetenschappelijke en culturele centrum en wordt ook wel eens het “Calvinistische Rome” genoemd. Bovendien is het ook een festivalstad. Het grote bos van Debrecen is een geliefd recreatieoord. Hier vindt u ondermeer het kuur– en avonturenbad “Aquaticum”.

Szolnok

Onze provinciehoofdstad is na renovatie aangenaam veranderd. Via het schiereiland “Tiszaliget” waar het kuur – en avonturenbad “Liget Termálstrand és Élményfürdő” ligt, kunnen gasten met de mooie wandelbrug de Tisza rivier oversteken en het grote park en de stad bezoeken.
Het interactieve luchtvaartmuseum “RepTár” is een attractie voor jong en oud en winkelen kunnen onze gasten naar hartelust in de grote supermarkten aan de rand van de stad.

Scroll naar boven